Video VIDEO. Jucării pentru copiii refugiaților din Ucraina care trec prin vama Isaccea

386

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă au vrut să aducă un zâmbet pe chipurile micuților nevoiți să fugă din calea războiului, din Ucraina. Drept pentru care, joi dimineață, copiii care au coborât de pe ferryboat-uri în vama Isaccea din județul Tulcea au avut parte de o primire deosebită, fiind întâmpinați de polițiștii de frontieră cu câte o jucărie.

Jucăriile au fost strânse în cadrul campaniei „Valurile Speranței”. „La Sighetul Marmației, prin implicarea minunată a polițiștilor de frontieră și a multor oameni de bine, un pod care leagă două țări, două popoare, s-a transformat într-un pod al jucăriilor, pentru că da, despre ei este vorba, despre copii!

Astfel, și la Isaccea, valurile Dunării aduc cu ele jucării, umplându-le inima de bucurie copiilor care coboară de pe ferry-boat. Dar, valurile Dunării suntem noi, fapt pentru care lansez campania Valurile Speranței, prin care rog toți oamenii cu suflet mare sa doneze din puținul lor, jucării, care ulterior vor fi culese de către copiii care coboară de pe bac. Copiii, la rândul lor, vor lăsa un mesaj sau un desen colorat pe niște foi de hârtie, iar acele mărturii ale copiilor vor constitui file din istoria noastră, istoria unui popor cu o inima mare.

Oamenii cu suflet mare sunt rugați ia legătura cu inspectorul principal de poliție Andrei Ene, telefon: 0757.067.283. Jucăriile vor fi strânse la sediul Gărzii de Coastă, Aleea Zmeurei nr. 3, Constanţa sau la sediul S.T.P.F. Tulcea, strada Isaccei nr. 103, Tulcea”, este mesajul reprezentanților Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5166 secunde