Medvedev începe astăzi o vizită de două zile în Germania, consacrată economiei

455
Medvedev începe astăzi o vizită de două zile în Germania, consacrată economiei - dmitrimedwedewvisitsgermanyanzpt-1310971339.jpg

Articole recomandate

Președintele rus Dmitri Medvedev începe astăzi o vizită de două zile în Germania, în cursul căreia va avea consultări interguvernamentale și va evalua relațiile bilaterale în ansamblu.

Medvedev conduce o delegație formată din peste 20 de miniștri, înalți oficiali și directori ai unor companii ruse importante, relatează NewsIn.

Liderul de la Kremlin, care se îndreaptă spre Hanovra, se va întâlni cu oameni de afaceri și va participa la forumul public ruso-german Dialogul Petersburg.

Delegația germană este condusă de cancelarul Angela Merkel, care se va întâlni astăzi cu Medvedev.

Berlinul și Moscova au pus la punct un pachet de 12 documente care vor fi semnate în cursul consultărilor.

Părțile vor discuta în special despre înființarea unui fond pentru susținerea afacerilor ruse mici. Pe agendă figurează și dosare legate de energie, în condițiile în care Germania ar putea avea nevoie de mai mult gaz rus, după implementarea planurilor de a renunța la energia atomică până în 2022, în urma accidentului de la Fukushima, din Japonia.

Schimburile comerciale între cele două țări au crescut cu 2010 cu peste 30%, ajungând la 51,8 miliarde de dolari, iar Kremlinul a dat asigurări că nivelul de dinainte de criză, de 60-70 de miliarde de dolari, va fi atins în curând.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4189 secunde