"Merkel va provoca un război civil"

213

Articole recomandate

Liderul Partidului Libertății (extremă dreapta) din Austria, Heinz-Christian Strache, a declarat că șefa Guvernului german, Angela Merkel, este cea mai periculoasă femeie din Europa, din cauza politicii ei inițiale cu privire la migrațiune, și a avertizat că este posibil un război civil în cazul în care nu este oprit valul de migranți, relatează The Associated Press.

Aceste declarații, pe care Strache le-a făcut în fața unor susținători ai formațiunii, reflectă poziția împotriva migrației a partidului său.

Poziția extremei drepte cu privire la migrație diferă față cea a lui Norbert Hofer, susținut de Partidul Libertății în alegerile prezidențiale prevăzute pe 4 decembrie.

Hofer încearcă, în campania dinaintea scrutinului, să atragă alegători care nu votează de obicei cu Partidul Libertății.

Formațiunea de extremă dreapta este susținută în mod tradițional de la alegă-tori nemulțumiți de partidele tradiționale și până la neonaziști.

"Cea mai mare migrare în masă din ultimele secole face ca un război civil să nu fie improbabil", a avertizat Strache, referindu-se la criza refugiaților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.422 secunde