Mii de persoane au protestat în Creta față de distrugerea armelor chimice siriene în Mediterana

53
Mii de persoane au protestat în Creta față de distrugerea armelor chimice siriene în Mediterana - chemicalweaponscontrol-1394454004.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 2.000 de persoane au protestat în insula greacă Creta, față de planurile vizând distrugerea armelor chimice siriene în estul Mării Mediterane.


Manifestații, purtând steaguri negre, au înfruntat ploaia pentru a cere mai multe informații în legătură cu operațiunea internațională vizând distrugerea arsenalului chimic sirian.


"Acesta este primul răspuns al locuitorilor din Creta la operațiunea de distrugere a armelor chimice siriene. Dacă aceasta are loc aici, atunci va distruge economia insulei, va polua marea și va oferi un viitor îngrozitor oamenilor care trăiesc pe țărmul Mediteranei", a afirmat Pavlos Polakis, primarul orașului Sfakia.


Procedura de distrugere a armelor chimice siriene în Marea Mediterană a provocat proteste în Italia și în Grecia, în pofida asigurărilor oferite de Guvernele acestor țări că operațiunea nu prezintă niciun risc pentru mediul înconjurător, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2848 secunde