Milioane de tone de cereale din Ucraina, transportate numai pe Dunăre, pentru prima oară, în cele 6 luni de război rusesc

134
Milioane de tone de cereale din Ucraina, transportate numai pe Dunăre, pentru prima oară, în cele 6 luni de război rusesc - ucraina-1661691119.jpg

Articole de la același autor

Ucraina a anunțat că cele mai multe transporturi de cereale au loc în acest moment pe Dunăre, prima oară în cela șase luni ce au trecut de la începutul războiului pornit de Rusia.


Autorităţile ucrainene au spus că în prezent sunt transportate mai multe cereale pe Dunăre decât în orice alt moment de la începutul războiului în urmă cu şase luni, potrivit DPA.

Sâmbătă, 11 nave au ajuns în porturile Ismail, Reni şi Ust-Dunaisk de la Dunăre şi au încărcat o cantitate totală de 45.000 de tone de cereale, a anunţat duminică Ministerul ucrainean al Infrastructurii.

Începând din luna martie, peste patru milioane de tone de cereale au fost transportate deja în străinătate prin porturile ucrainene de la Dunăre, conform ministerului.

După izbucnirea atacului rusesc, Atenţia s-a concentrat pe marile porturi ucrainene de la Marea Neagră după ce a izbucnit războiul, acestea fiind blocate mai multe luni, ceea ce a dus la criza cerealelor, când a fost imposibil să fie exportate dinUcraina milioane de tone de cereale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4284 secunde