Concurs MINORĂ DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU

381

Articole recomandate

În data 24.01.2008, S. ANTUS-RUMITA, domiciliată în MEDGIDIA, a reclamat faptul că, în cursul zilei de 21.01.2008, fiica sa, SALI NARCIS-GHIULSEN, de 15 ani, a plecat de la domiciliul său și nu a revenit până în prezent.
Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că minora locuia împreună cu bunica sa, O. AMIDE, părinții minorei fiind plecați în GERMANIA, iar în ziua în care a plecat de la domiciliu a luat asupra sa și pașaportul.


Minora a fost plecată în GERMANIA împreună cu părinții săi, apoi s-a reîntors în țară, ulterior manifestându-și dorința de a pleca din nou în GERMANIA.
Semnalmente:
- înălțime 1.50 m, greutate 43 kg, față rotundă, ochii căprui, sprâncene subțiri, părul drept , lung până la baza șoldului și prezintă o cicatrice pe antebrațul drept.
La data plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, o pereche de pantaloni de tip blue-jeans de culoare neagră și încălțată cu o pereche de cizme din piele de culoare neagră.
Vă rugăm să ne sprijiniți în mediatizarea fotografiei persoanei în cauză, și, de asemenea, solicităm sprijinul cetățenilor în aflarea oricărei informații ce ar putea conduce la identificarea sus-numitei, apelând numărul 112 sau contactând cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1599 secunde