Mitt Romney critică politica externă a administrației Obama

208
1
Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney l-a acuzat pe președintele Barack Obama că a încurajat declinul influenței americane pe scena internațională și că a efectuat tăieri drastice ale cheltuielilor militare. 


Romney a făcut aceste declarații în fața veteranilor de război din Indiana, cu o zi înainte de discursul pe care îl va susține la convenția re-publicană din Tampa (Florida), unde va accepta învestitura partidului său la alegerile prezidențiale din noiembrie. 


"Lumea rămâne un loc periculos. Marile puteri își dezvoltă rapid forțele militare, uneori cu intenții foarte diferite de ale noastre", a declarat el.


Romney a evocat în special programul nuclear al Iranului, persis-tența unei "amenințări din partea terorismului islamic" în pofida morții lui Osama ben Laden, instabilitatea din Pakistan, "violențele îngrozitoare din Siria" și potențiala proliferare a armelor nucleare în Coreea de Nord. 


"Iar noi suntem în continuare în război în Afganistan. Încă avem bărbați și femei în zonele de conflict, care își riscă viața așa cum ați făcut și voi nu demult", a adăugat el. 


Comentează știrea

christian louboutin bianca 140
28 februarie 2014
christian louboutin bianca 140

louboutin shoes quote Stiri Actual : Mitt Romney critică politica externă a administrației Obama | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bianca 140 http://ecoeventos.net/images/christian-louboutin-instagram.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2941 secunde