Moarte stupidă pentru o vedetă, chiar în propria casă

325
Moarte stupidă pentru o vedetă, chiar în propria casă - moartestupidavedeta-1498132184.jpg

Articole recomandate

O bloggeriță de 33 de ani, cunoscută în lumea amatorilor de fitness, a murit din cauza rănilor suferite în urma exploziei unui aparat de făcut frișcă, a indicat miercuri o sursă din cadrul poliției, citată de AFP, potrivit Agerpres.


Incidentul a survenit atunci când Rebecca Burger, o tânără extrem de prezentă pe rețeaua de socializare Instagram, unde posta filmulețe dedicate fitness-ului, a încercat să folosească dispozitivul în casa sa, situată la periferia orașului Mulhouse, din estul Franței. Partea superioară a aparatului a explodat, provocând răni grave tinerei în zona pieptului.


Bloggerița a murit la scurt timp după incident, iar poliția locală a deschis o anchetă.


Accidente similare s-au mai produs în Franța în ultimii ani. Două dintre acestea au avut loc în 2014, în suburbiile Parisului, fără a se solda cu moartea victimelor.


Institutul național responsabil pentru protecția consumatorilor (INC) a avertizat deja împotriva acestui tip de aparat de făcut frișcă, produs de compania Ard’Time, al cărui capac de plastic poate să nu reziste presiunii exercitate de dioxidul de carbon în recipient.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5638 secunde