Video VIDEO. GRAV ACCIDENT RUTIER, LA CONSTANȚA. CINCI MAȘINI IMPLICATE

8578
3
UPDATE / Mai exact, șoferița unui Logan nu a păstrat distanța regulamentară, iar ceilalți conducători auto spun că avea viteză mare, iar când coloana s-a oprit, nu a fost atentă și a intrat în VW Polo, pe care l-a proiectat pe contrasens, izbind totodată încă un Logan care circula pe același sens. Volkswagen-ul Polo a ricoșat pe contrasens și a lovit alte două autorisme.


UPDATE / De vină ar fi fost o șoferiță neatentă, care a produs un carambol prin impact față-spate cu un autoturism aflat pe aceeași bandă de mers, iar în urma impactului autoturismele au intrat pe contrasens. 




Circulația pe sensul de mers către sudul litoralului a fost blocată, după un accident în care au fost implicate 5 autoturisme, în zona podului Doraly, pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța. 


Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate 3 autoturisme Dacia Logan, un Volkswagen Polo și Chevrolet.


La locul accidentului au sosit o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și un echipaj SMURD.


Două persoane rănite au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean Constanța. Din fericire, cele două victime se află în afara oricărui pericol. Polițiștii efectuează măsurători pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.






Comentează știrea

Constantean
16 iunie 2017
Spirit de observatie

Chiar nimeni nu observa ca de cand au aparut atatea soferite in trafic acesta este ingreunat iar 80% din evenimentele rutiere au cauza comuna,soferitele? Acestea trebuiesc lasate in trafic ozi da si una nu in functie de ziua de nastere si traficul va fi decongestionat! Aveti incredere!

Cetatean
16 iunie 2017
European

Atentie mare la sensurile giratorii!!! Foarte multi soferi (boi si vite) nu isi pastreaza banda de circulatie, nu acorda prioritate celor aflati in sens, patrund cu viteza in sens, nu semnalizeaza schimbarea directiei inainte sa intre sa in sens, unii/unele chiar opresc in sens si se intreaba cine are prioritate?! Mare grija la sensurile giratorii!!!

Ina
16 iunie 2017
Moace

Nu ati observat ca Nu ati observat ca sunt atatia barbati care conduc agresiv si care se dau jos din masina pentru a le face observatie altor conducatori auto (femei sau barbati) ca nu au trecut pe prima banda atunci cand ei sunt pe a 2-a banda cu o viteza mult mai mare decat ar trebui in mod legal?Nu ati observat ca exista acei pensionari care conduc in asa fel incat sa nu sesizeze ca mai sunt si altii care vor sa mearga cu mai mult de 30 km/h in oras?Ca sa nu mai zic ca sunt barbati care conduc si pe prima si pe a doua banda in paralel in asa fel incat sa nu treaca nimeni.Nesimtirea e crasa si nu tine cont de sexe! Asa ca sunt si femei si barbati care ingreuneaza traficul.Ideea e ca nu conteaza sexul decat pentru persoanele frustrate.Eu zic ca barbatii sa mai aiba acces la neveste din cand in cand si sa isi vada de treburile lor!

Răspuns la: Spirit de observatie
Adăugat de : Constantean, 16 iunie 2017
Chiar nimeni nu observa ca de cand au aparut atatea soferite in trafic acesta este ingreunat iar 80% din evenimentele rutiere au cauza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.475 secunde