Incidente și accidente pe mări și oceane

264
Incidente și accidente  pe mări și oceane - incidente-1497623573.jpg

Articole de la același autor

Cinci containere de la bordul navei portcontainer "Gerner Maersk" s-au prăbușit în timpul operațiunilor de încărcare, în portul Koper, Slovenia, de la Marea Adriatică, în după-amiaza de 13 iunie 2017. Trei containere au căzut pe cheu, iar două au căzut în apă și au fost zdrobite între cheu și corpul navei. Containerele erau încărcate cu pneuri, filme de protecție, mobilier de grădină și urmau să ajungă la Trieste, următorul port de escală. 


v v v


Poliția turcă, din Dardanele, a dat o nouă lovitură traficului de droguri. Într-un container de la bordul unei nave portcontainer au fost descoperite pungi cu 212 kg de cocaină pură. Containerul fusese încărcat în Brazilia și urma să ajungă în Spania. Numele navei nu a fost dat publicității. 


v v v


Bulk-carrier-ul "Glory Trader" a eșuat în estuarul fluviului Mississippi, în amonte de orașul Pilottown. Incidentul a avut loc în seara de 13 iunie 2017.
 
v v v


Pe data de 13 iunie 2017, în suprastructura tancului LPG "Amelia 1" a izbucnit un incendiu. Nava era ancorată în zona de ancoraj Makassar, la sud de Sulawesi, Indonezia. În ajutor a venit nava SAR "Antasena" și incendiul a fost stins. Nimeni nu a fost rănit. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0762 secunde