Incidente și accidente pe mări și oceane

198
Incidente  și accidente  pe mări  și oceane - incidentepemari-1496765636.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Andre Michel 1" a intrat în black-out, pe data de 5 iunie 2017, la scurt timp după ce a trecut de podul Yavuz Sultan Selim, din nordul Bosforului. Nava plecase din Herson, Ucraina, spre Sfax, Tunisia. În urma incidentului, cargoul "Andre Michel 1" a fost remorcat până în zona de ancoraj Buyukdere.


v v v


În dimineața de 2 iunie 2017, douăzeci de persoane, navigatori și muncitori portuari au fost intoxicați cu gazul freon care s-a scurs la bordul navei frigorifice "Tiara 108", acostată Phra Pradaeng, Bangkok. Zece dintre ei au fost duși la spital, patru fiind inconștienți. Ceilalți au refuzat să meargă la spital după primirea primului ajutor. Scurgerea a avut loc într-o magazie de marfă în timpul operației de descărcare.


v v v


Pe data de 5 iunie 2017, bulk-carrier-ul "Silverstar" a eșuat pe Canalul Kiel, în zona Kudensee, în timp ce tranzita canalul spre nord. Nava a reușit să revină în plutire prin propria putere și și-a continuat voiajul.


v v v


Nava muzeu "KD Rahmat", fostă fregată a Marinei regale a Malaieziei a început să ia apă și s-a înclinat, în dimineața de 3 iunie 2017. Vasul se află în Malaiezia, la baza navală Lumut, din strâmtoarea Malacca. Nava este în grija guvernului local. Fosta fregată are 1.250 tdw, a fost construită în 1967 și dezafectată în 2004, predată guvernului Perak în 2008 și transformată în muzeu în 2011.


v v v


Pe data de 31 mai 2017, nava "Mary Artica" a lovit un aisberg, lângă Nanortalik, Groenlanda. Vasul a suferit avarii care necesită lucrări de reparații și a fost dus la Qaqortog, la nord de Nanortalik, pentru inspecție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0696 secunde