Incidente și accidente pe mări și oceane

200
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1497369082.jpg

Articole de la același autor

Bulk-carrier-ul "Amber L", sub pavilion Panama, este suspectat că a lovit un vas de pescuit și a fugit. Incidentul s-a petrecut în zona de coastă Cochin, India, la aproximativ 12 mile marine de țărm, în noaptea de 11 iunie. Pescadorul s-a scufundat, 14 membri ai echipajului au murit, unul a fost declarat dispărut, iar 11 au reușit să înoate până la țărm. Garda de Coastă indiană a declarat că principalul suspect este "Amber L". Potrivit declarației pescarilor, după coliziune, nava a stins luminile și a părăsit locul accidentului. 


În noaptea de 10 iunie 2017, polițiștii și ofițerii vamali din Harlingen, Olanda, au descoperit 300 kilograme de cocaină la bordul vasului de pescuit belgian "Dubbele Senior Z-181". Cinci persoane - trei olandezi, un polonez și un muntenegrean - au fost arestați.


Ferry-boat-ul "Stena Gothica" a intrat în black-out în după-amiaza zilei de 12 iunie, la scurt timp după plecarea din Gothenburg, Suedia, cu destinația Frederikshavn, Danemarca. Nava era încărcată cu camioane și șoferii lor la bord. Nava a coborât ancora și după aproximativ două ore a fost readusă în port. După remedierea avariei, vasul a plecat din Gothenburg și a ajuns la Frederikshavn după miezul nopții.


Pe data de 9 iunie 2017, la bordul navei de foraj "Norbe VII", care operează în bazinul Campos, Brazilia, s-a produs o explozie la una dintre caldarine. Un membru al echipajului a decedat, iar trei sunt în stare gravă și au fost transportați la țărm, de unde au fost duși la spital. Toate lucrările navei au fost suspendate și se investighează cazul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6775 secunde