Motivul pentru care artista care a cântat la Calafat într-o piaţă goală, a animat constant un public inexistent

382
Motivul pentru care artista care a cântat la Calafat într-o piaţă goală, a animat constant un public inexistent - calafat-1671123009.jpg

Articole de la același autor

Kristine a făcut spectacol şi a dat dovadă de profesionalism la Calafat chiar dacă nimeni nu mai era atunci în piaţă. Imaginile care s-au viralizat în mediul online înfăşişează un moment care frizează penibilul: o artistă cântând în faţa nimănui şi încurajând publicul inexistent să trăiască momentul. Organizatorii spun, însă, că lucrurile au stat diferit şi că spectatori erau, dar ascunşi prin corturi, potrivit RomâniaTV


Organizatoarea Târgului de Crăciun din Calafat a explicat de ce cântăreața striga „Să vă văd brațele sus, bine acolo!”, deși în imaginile devenite virale nu se vedea nimeni.


„Şi haideţi să aplaudăm împreună, să ţinem ritmul. Haideţi să aplaudăm şi acolo, în dreapta. Foarte bine. (…) Şi încă o dată, Calafat! Sunteţi pregătiţi? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine!„, se adresează Kristine, pe numele ei real Olga Popa, publicului.


„Începuse să plouă, oamenii s-au retras într-un cort, sub diferite copertine… Kristine cânta pentru acei oameni. Nu a renunțat să urce pe scenă pentru că a început să plouă. Cânta și îndemna publicul care o privea, chiar dacă nu era în fața scenei, să nu renunțe la distracție doar pentru că ploua. Cu ei vorbea, lor le striga „Mâinile sus!”. Nu a fost niciun moment penibil, așa cum a scris toată lumea, iar cei care au fost acolo știu asta. Cât de ușor am ajuns să denigrăm. E suficient ca cineva să posteze ceva pe internet și toată lumea preia povestea, toata lumea comentează fără sa aibă habar care este adevărul din spatele unor imagini. Urât, foarte urât ce s-a întâmplat”, a declarat Cosmina Călin, organizatoarea evenimentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0999 secunde