NASA se îmbracă de la Prada. Celebra casă de modă va colabora cu alte companii pentru costumele astronauților

215
NASA se îmbracă de la Prada. Celebra casă de modă va colabora cu alte companii pentru costumele astronauților - nasa-1696438083.jpg

Articole de la același autor

Grupul italian de produse de lux Prada și start-upul Axiom Space - un dezvoltator american privat de infrastructură spațială, cu sediul în Houston, Texas - vor colabora pentru a proiecta costumele spațiale ale Administrației Naționale pentru Aeronautică și Spațiu din SUA (NASA), au anunțat miercuri, cele două companii, potrivit Reuters.


NASA are planificată pentru 2025 misiunea spațială Artemis III, prin care intenționează ca astronauții săi să se întoarcă pe Lună. Inginerii Prada vor lucra alături de echipa de sisteme Axiom Space pe tot parcursul procesului de proiectare, dezvoltând soluții pentru materiale și caracteristici de design care să-i protejeze pe astronauți împotriva provocărilor din spațiu și a mediului lunar, au precizat cele două companii, într-un comunicat comun. Axiom are contract cu NASA pentru a dezvolta costume spațiale destinate utilizării pe Lună și altor programe spațiale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4235 secunde