Naufragiul din Coreea de Sud - Alți patru membri ai echipajului feribotului scufundat, arestați

100
1
Naufragiul din Coreea de Sud - Alți patru membri ai echipajului feribotului scufundat, arestați - naufragiucoreeasud-1398082114.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii au arestat astăzi alți patru membri ai echipajului feribotului scufundat săptămâna trecută în Coreea de Sud, cu sute de persoane la bord, cel mai probabil decedate, a relatat agenția sud-coreeană de presă, citată de AFP.


Trei ofițeri și un mecanic al feribotului Sewol au fost reținuți și puși sub supraveghere, a precizat agenția Yonhap.


Sâmbătă, au fost arestați căpitanul Lee Joon-Seok și doi membri ai echipajului, printre care ofițerul subaltern și fără mare experiență care se afla la comandă în momentul dramei, scrie Agerpres.


Ei trebuie să răspundă acuzațiilor de neglijență și carență în securitatea pasagerilor, prin încălcarea codului maritim.


Reamintim! Feribotul Sewol s-a scufundat miercuri dimineață în largul coastei de sud a Coreii de Sud, cu 476 de persoane la bord, dintre care 352 de liceeni aflați în excursie. Potrivit ultimului bilanț, 64 de persoane au murit, iar 238 sunt date dispărute.


Comentează știrea

browse around this website
31 mai 2014
browse around this website

best e cig juice Stiri Actual : Naufragiul din Coreea de Sud - Al?i patru membri ai echipajului feribotului scufundat, aresta?i | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online browse around this website http://bobbyrealty.com/mr-e-liquid/what-is-the-best-electronic-cigarette-starter-kits-vapor-e.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6117 secunde