Netanyahu a ordonat blocarea construirii de locuințe în Cisiordania

65
Netanyahu a ordonat blocarea construirii  de locuințe în Cisiordania - netanyahu-1367927318.jpg
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a ordonat o blocare a licitațiilor pentru locuințe în coloniile evreiești din Cisiordania, cu scopul de a nu afecta eforturi americane de relansare a negocierilor cu palestinienii, a anunțat, ieri, un post de radio din Israel.

În urmă cu câteva zile, Netanyahu l-a informat cu această decizie pe ministrul pentru Locuințe Uri Ariel, membru al Căminului Evreiesc, un partid naționalist religios care pledează pentru continuarea colonizării, a precizat postul de radio militar israelian. Atât biroul premierului, cât și Ministerul pentru Locuințe au refuzat să confirme sau să dezmintă blocarea licitațiilor.

O deputată a partidului Căminul Evreiesc, Ayalet Shaked, a afirmat, la rândul său, pentru postul de radio, că "Ministerul pentru Locuințe a pregătit mii de licitații pentru așezările din Iudeea și Samaria (Cisiordania)". "Dar, pentru că aceste licitații lansează construcțiile, semnătura premierului este indispensabilă și, din motive pe care nu mi le explic, această semnătură nu a intervenit", a adăugat deputata.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.255 secunde