Netflix lansează un reality show bazat pe ”Squid Games” cu un premiu de 4,5 milioane de dolari

125
Netflix lansează un reality show bazat pe ”Squid Games” cu un premiu de 4,5 milioane de dolari - netflix-1655309103.jpg

Articole de la același autor

Netflix a anunțat lansarea unui reality show bazat pe intriga celebrului serial sud-coreean ”Squid Game” (Jocul Calamarului), potrivit Antena3.ro


Reality show-ul se va numi „Squid Game: Challenge”. Participanții, ca și în serial, vor fi 456 de persoane - cea mai mare distribuție din istoria unor astfel de emisiuni difuzate la televizor.

„Squid Game: Challenge” va consta din 10 episoade. Există mai multe cerințe pentru candidați. În special, organizatorii au stabilit un prag de vârstă de cel puțin 21 de ani.

În prezent are loc un casting pentru persoanele interesate de competiție. Și deși spectacolul original a avut actori coreeni care vorbeau coreeană, noul „Squid Game” caută oameni vorbitori de limba engleză de oriunde în lume.


"Jucătorii vor lua parte la o serie de competiții inspirate din seria originală, cu completări neașteptate. Strategiile, alianțele și personalitățile lor vor trece fiecare printr-un test de forță pe măsură ce concurenții se deplasează ", au spus organizatorii emisiunii.

Participanții vor trebui să treacă o serie de teste. Sarcinile vor necesita capacitatea de a fi un strateg și de a coopera cu rivalii. Vor concura pentru cel mai mare premiu din istoria emisiunilor de televiziune - 4,56 milioane de dolari


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde