Noi dezvăluiri în scandalul "Pacienți cu viermi ": "Probabil că larvele alea s-au plimbat de la pacient la pacient"

174
Noi dezvăluiri în scandalul
Noi mărturii din Spitalul pentru Arsuri București! Un medic de aici recunoaște că în unitatea medicală condițiile nu sunt adecvate tratării marilor arși. Mai mult, în spitalul de Arsuri ar exista, spune el, o bacterie foarte puternică, rezistentă la antibiotice care poate fi fatală pacienților aflați deja în stare gravă.




Citește și PACIENȚI MÂNCAȚI DE VIERMI, LA PROPRIU! IMAGINI ȘOCANTE FILMATE DE UN MEDIC. Bărbatul din video a decedat ulterior


"Pacienții arși au fost tratați necorespunzător. De-a lungul vremii, de-a lungul anilor condițiile s-au degradat treptat și am ajuns la acest moment la o rată de supraviețuire foarte mică a marilor arși. Nu există climatizare, nu există izolare, nu există saloane pentru un singur pacient. Riscă infecția care îi doboară practic. La noi sunt niște germeni rezistenți la aproape toate antibioticele. Există un pioceanic rezistent inclusiv la Colistin și, în asemenea condiții, un pacient nu poate rezista. Deci finalul este decesul", spune medicul.

"Și la Colectiv s-a întâmplat același lucru, doar că șefii, directorul medical, managerii nu au spus lucrurile astea. Unitatea de transfuzii a spitalului nu este autorizată. Acest lucru se știa. Asistentele care au determinat acel grup de sânge nu aveau calificarea necesară. Și totusi medicul era acolo. A girat acest lucru. Din punctul meu de vedere este principalul vinovat. Al doilea caz. Lipsa condițiilor necesare: Ce să vă spun? Probabil că larvele alea s-au plimbat de la pacient la pacient, deși se face baia zilnică a pacienților sunt condițiile ... fără climatizare, fără plase la geamuri sau izolarea completă a pacientului în salon s-a ajuns la acest lucru. În ATI s-a făcut acum câțiva ani, prin Primărie sau nu știu prin ce metode, s-au făcut renovări. S-au pus niste aparate care nu au funcționat niciodată. Aceste aparate nu sunt eficiente ca ceea ce înseamnă climatizarea unui salon de Terapie Intensivă pentru că acolo filtrele acelea sunt ineficiente și nu oferă siguranța aseptică a salonului", adaugă medicul.  


Sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2462 secunde