Noi loturi ale unei populare îngheţate din România au fost retrase din magazine

2236
Noi loturi ale unei populare îngheţate din România au fost retrase din magazine - alerta-1659964256.webp

Articole de la același autor

Noi loturi de îngheţată Haagen-Dazs sunt retrase de la vânzare de marile reţele de supermarketuri, ca urmare a detectării unor urme de e 2-Cloroetanol, conform unor anunțuri postate pe site-ul Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, potrivit Antena3.ro


General Mills, fabricantul Häagen-Dazs, a decis rechemarea voluntară a unora dintre produsele sale de înghețată ca urmare a detectării unor urme de 2-Cloroetanol (2CE) într-un lot specific de produse Häagen-Dazs.

Măsura este întreprinsă ca precauție.

„Acțiunea are loc în urma unor investigații care au stabilit că sursa neconformității este un furnizor individual și se limitează la anumite date limită de consum ale anumitor produse din lotul în cauză. După ce a investigat în mod proactiv această problemă pentru a determina sursa, General Mills ia măsura de precauție de a retrage în mod voluntar toate loturile afectate de Häagen-Dazs din toate punctele de vânzare din România. Investigațiile amănunțite întreprinse de General Mills cu privire la cauza principală a acestei probleme de neconformitate au indicat că nivelurile de urme de 2-Cloroetanol (2CE) pot fi depistate la un ingredient asigurat de către unul dintre furnizori. Nivelurile substanței detectate depășesc cu puțin limitele de detecție analitică”, se arată pe site-ul Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0024 secunde