Nuntă de basm în Iordania! Prințul moștenitor Hussein bin Abdullah face pasul cel mare

1314
Nuntă de basm în Iordania! Prințul moștenitor Hussein bin Abdullah face pasul cel mare - diorrajwa-1685635780.jpg

Articole de la același autor

Iordania este în sărbătoare. Prinţul moştenitor Hussein bin Abdullah se căsătorește cu aleasa inimii, saudita Rajwa Al Saif, informează DPA.


Ceremonia mult-aşteptată are loc la palatul Zahran din Amman, unde a avut loc şi nunta părinţilor lui Hussein, Regele Abdullah şi Regina Rania, în urmă cu 30 de ani.


Tinerii căsătoriţi vor merge la un alt palat unde va avea loc recepţia de nuntă.


Capete încoronate şi demnitari din întreaga lume și-au anunțat prezența la eveniment. Majestatea Sa Margareta și Principele Radu participă și ei la nunta regală.


Festivităţi stradale şi concerte sunt programate pe tot parcursul zilei.


Hussein, născut la 28 iunie 1994, este căpitan în armata iordaniană. El a fost numit prinţ moştenitor în 2009, la cinci ani după ce Abdullah i-a retras acest titlu fratelui său vitreg, Hamzah.


În vârstă de 29 de ani, Rajwa, născută la Riad este licenţiată în arhitectură şi îi place echitaţia. Tatăl ei, Khaled, este om de afaceri.


Rajwa are legături regale prin intermediul mamei sale, Azza al-Sudairi, care provine din aceeaşi familie pe linie maternă cu regele Salman al Arabiei Saudite.


Nunta marchează un moment de stabilitate pentru Iordania, după o ceartă de palat din 2021 descrisă drept cea mai gravă criză politică din această ţară de când Abdullah a preluat puterea.


Căsătoria este văzută, prin urmare, drept un pas în vederea consolidării relaţiilor dintre cele două ţări şi conducătorii acestora.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6936 secunde