O altă femeie din Timișoara a fost înjunghiată pe stradă

362
O altă femeie din Timișoara a fost înjunghiată pe stradă - cutitmana90461700-1313500770.jpg
O femeie din Timișoara în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiată, marți, în spate, de un bărbat, ea fiind salvată de un vecin care a anunțat incidentul la numărul de urgență 112, informează NewsIn.

Femeia a fost internată în stare de șoc și supusă unei intervenții chirurgicale. Ea nu a putut să le spună medicilor decât că nu a văzut fața bărbatului care a atacat-o și că acesta a venit în fugă pe la spate și a înjunghiat-o, transmite Realitatea Tv.

Acesta este al treilea incident căruia îi cade victimă o femeie din Timișoara, cel precedent petrecându-se tot marți, în jurul orei prânzului, victima fiind o tânără de 23 de ani. Ambele femei sunt internate la Spitalul Municipal din Timișoara.

Tânăra de 23 de ani a relatat polițiștilor că se afla pe stradă în apropierea Fabricii de Anvelope din oraș, când un bărbat a venit pe la spate și a înjunghiat-o în abdomen. Ea a declarat că nu a văzut bine fața atacatorului și că acesta a urmărit-o ceva vreme pe stradă înainte s-o atace.

Luni, 15 august, o femeie pe care polițiștii o cunoșteau ca fiind prostituată, a fost găsită moartă de un șofer pe un drum lăturalnic, la ieșirea din oraș. Potrivit acestuia, femeia avea hainele rupte și o rană în zona abdomenului.

Polițiștii au deschis anchete în cele trei cazuri, însă nu au făcut nicio legătură între ele până la acest moment.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1155 secunde