O prostituată, înjunghiată pe stradă de un bărbat, la o zi după găsirea cadavrului unei alte prostituate

907
O prostituată, înjunghiată pe stradă de un bărbat, la o zi după găsirea cadavrului unei alte prostituate - prostituata-1313492007.jpg

O tânără de 23 de ani, cunoscută de polițiști pentru practicarea prostituției, a fost internată, astăzi, la Spitalul Municipal din Timișoara, după ce a fost înjunghiată cu un cuțit în abdomen de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit, informează Mediafax.Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut marți la prânz, în zona UMT din Timișoara, în apropierea Pădurii Verzi, un loc cunoscut ca fiind frecventat de prostituate.

Conform surselor citate, tânăra de 23 de ani este cunoscută de polițiști pentru practicarea prostituției și a fost tăiată cu un cuțit în zona abdomenului, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Municipal din Timișoara.

Tânăra le-a declarat polițiștilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spun că tânăra este conștientă și în stare stabilă.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele în care s-a produs incidentul și încearcă să îl găsească pe agresor.

Acest incident este al doilea din ultimele zile în care este implicată o persoană care practica prostituția, la Timișoara.

În noaptea de duminică spre luni, trupul neînsuflețit al unei femei de 42 de ani, care practica prostituția, a fost descoperit în apropierea unei benzinării de la ieșirea din municipiul Timișoara. Conform anchetatorilor, femeia avea mai multe escoriații la față, precum și o plagă prin înțepare în partea stângă a toracelui.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4052 secunde