O firmă ucraineană promite rușilor cetățenie română pentru 5.300 de euro

204
O firmă ucraineană promite rușilor cetățenie română pentru 5.300 de euro - pasaport-1651854627.jpg

Articole de la același autor

O firmă ucraineană promite rușilor cetățenie română, în schimbul a 5300 de euro. Pe lângă documentele românești, compania asigură asistență pentru obținerea cetățeniei bulgare, a unui card de identitate polonez sau pentru reședință permanentă în Canada ori permis de ședere în Franța. Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, doritorii trebuie să învețe 20 de cuvinte fără să știe neapărat limba sau să fi locuit în țara respectivă. 


Potrivit Realitatea.net Cetățenia română este prima opțiune promovată pe site-ul firmei, care evidențiază imagini cu pașaportul românesc dar și cu persoanele care au obținut acest document. Potrivit informațiilor prezentate de companie procedura de obținere a cetățeniei este una rapidă și simplă.

„Cetățenia română poate fi obținută de către persoanele care au documentat prezența în familie a unei rude apropiate până la a treia generație, care a locuit sau s-a născut pe teritoriul țării în perioada 1918-1940”. (...) Solicitantul trebuie să prezinte documente ale mamei, tatălui, bunicii, bunicului, străbunicii sau străbunicului”, notează compania,


Practic, descendenții persoanelor care au deținut cetățenia română înainte de formarea URSS pot obține naționalitatea cu ajutorul unui test ADN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4053 secunde