O maimuță a declanșat un masacru în Libia. Cel puțin 20 de oameni au murit

275
O maimuță a declanșat un masacru în Libia. Cel puțin 20 de oameni au murit - maimutaucigasa-1479729866.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 20 de oameni au murit și 50 au fost răniți în ciocnirile dintre două triburi rivale în Libia. Măcelul a fost declanșat de o maimuță aruncată de una dintre grupări asupra unei eleve, scrie The Time.

Cel puțin 20 persoane au murit și alte 50 au fost rănite în Libia, după patru zile de ciocniri între triburi rivale, lupte stârnite de o maimuță aruncată asupra unei eleve.

Violențele au izbucnit între două triburi, după ce trei tineri au aruncat o maimuță de companie pe o elevă. Animalul a fost aruncat de cei din tribul Gaddadfa, iar rivalii din tribul Awlad Suleiman s-au răzbunat rapid: au ucis trei oameni și maimuța.

A existat o escaladare în a doua și a treia zi a ciocnirilor, cu utilizare de tancuri, mortare și alte arme grele, a declarat un localnic.

Ca și în alte părți din Libia, orașul Sabha a fost afectat în mod periodic de conflictul pornit de revolta care l-a răsturnat pe Muammar Gaddafi în urmă cu cinci ani, când țara s-a rupt în facțiuni aflate în conflict. Pe parcursul ultimelor confruntări, care au avut loc în centrul orașului, încercările inițiale ale liderilor tribali de a calma lupta și de a asigura o încetare a focului, astfel încât corpurile să fie recuperate, au eșuat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6902 secunde