O singură persoană mai este dată dispărută pe Insula Utoeya

361

Articole recomandate

Poliția norvegiană apreciază că nu mai există decât un singur dispărut pe Insula Utoeya, teatrul unui masacru vineri, față de cinci anunțați până acum, a anunțat astăzi postul de televiziune TV2, preluat de Agerpres.

Chestionată de AFP, poliția din Oslo a refuzat să confirme această informație. "Poliția nu comunică numărul de persoane date dispărute. Noi nu comunicăm decât numărul de persoane decedate sau rănite", a declarat pentru agenția franceză de presă Sturla Henriksboe, un purtător de cuvânt al poliției din Oslo. "Nu știu de unde are TV2 această cifră. Nu o pot nici confirma, nici dezminți", a adăugat el.

Pe de altă parte, sâmbătă, poliția a vorbit de patru sau cinci dispăruți pe Utoeya, cifra de cinci fiind evocată în mod regulat după acel moment.

Bilanțul dublului atac din 22 iulie a fost revizuit luni la 76 de morți: opt persoane au murit în atentatul cu mașină-capcană din cartierul guvernamental din Oslo, alte 68 au fost împușcate în insula Utoeya, situată la 40 km distanță de Oslo, unde în jur de 600 de tineri laburiști se aflau într-o tabără de vară.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4659 secunde