O stradă din orașul Bethleem va purta numele lui Vladimir Putin

239
Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, i-a transmis președintelui Vladimir Putin, aflat în vizită în Cisiordania, că primarul orașului Bethleem a decis să denumească o stradă în onoarea sa, relatează RIA Novosti.

În opinia lui Abbas, numirea unei străzi în cinstea lui Putin ar arăta cât îi prețuiesc palestinienii pe Putin și poporul rus, scrie Ria Novosti.

"Și în acest caz, ca și în altele, mi se spune ca de obicei înainte, iar pentru mine acest lucru a fost cu totul neașteptat", a declarat liderul rus, în cadrul turneului său de două zile în Orientul Mijlociu.

Putin și Abbas au inaugurat un centru pentru știință și cultură în orașul Bethleem din Cisiordania, construit pe terenul donat Societății Imperiale Palestiniene Ortodoxe (IPPO), de către Autoritatea Palestiniană în urmă cu patru ani.

În opinia lui Putin, străzile ar trebui numite de generațiile viitoare după numele politicienilor, în cinstea celor care au trecut în neființă, adăugând că i-ar "plăcea să trăiască mai mult".

Strada care duce la acest centru de cultură va purta numele lui Putin, precizează Abbas. Într-un alt oraș palestinian, o stradă a fost deja numită după numele fostului președinte Dmitri Medvedev, care a vizitat țara în 2011. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Actual : Putin revine la Kremlin
Pagina a fost generata in 0.4108 secunde