Oana Radu, înainte și după ce a slăbit. "Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu"

497
Oana Radu, înainte și după ce a slăbit.

Articole de la același autor

Oana Radu a fost într-o continuă luptă cu kilogramele. Artista a ajuns la silueta mult dorită cu ajutorul soțului ei, antrenor de fitness, potrivit Antena3.ro


Cântăreața a publicat pe contul său de socializare mai multe fotografii dinainte și de după ce a slăbit. Ea a vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la ce urme poate lăsa mâncarea pe corpul fiecăruia dintre noi.

”ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc.

Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! Știiiu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?!


Uitați-vă ce diferență colosală! Vă spun încă de pe acum că nu voi permite absolut deloc comentarii de la doamnele care nu fac prea multe eforturi pentru viețile dânselor, care mă vor jigni sau vor râde de felul în care am arătat. Este ușor să judeci, să ai păreri, atunci când nu muncești pentru visul tău!

Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze! Mult succes în lupta cu celulita”, a scris Oana.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde