Iată cum a slăbit Oana Radu: "Am ținut dieta..."

1145
1
Iată cum a slăbit Oana Radu:
Cântăreața Oana Radu a vorbit despre cura de slăbire pe care a urmat-o și care, la un moment dat, a stârnit controverse.
"Am fost întrebată de un miliard de ori acest lucru. Pun pe Facebook aproape zilnic câte un status despre asta și în continuare primesc enorm de multe mesaje private: Cum ai slăbit? Cum ai slăbit? Eu sunt recunoscătoare că toți oamenii ăștia mă susțin, îi iubesc, dar ceea ce încerc să le explic oamenilor e că nu este imposibil. Am ținut dieta Dukan, am făcut sport, masaj anticelulitic și saună, pentru că pielea, dacă n-o îngrijești, se lasă și am luat niște pastile de slăbit. Le iau în continuare. Vreau să vă spun că, din luna mai, după Paște, am mâncat aproape ce-am vrut eu, în cantitățile pe care le-am vrut eu, și pot să spun că nu am în plus decât vreo 500 de grame" a dezvăluit Oana la Kiss FM.


Comentează știrea

cristina
11 octombrie 2014
Locuri de munca urgente

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4318 secunde