Concurs Onaca vrea să dea constănțenilor locuri gratuite pentru parcare

495

Articole recomandate

Candidatul PD-L la fotoliul de primar al Constanței, senatorul Dorel Onaca a continuat, ulterior depunerii oficiale a candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal, seria întâlnirilor cu locuitorii municipiului. Astfel, actualul președinte al Organizației Județene a PD-L, Dorel Onaca, s-a întâlnit cu locuitorii din apropierea Facultății de Medicină, mai exact, constănțenii din zona cunoscută sub numele de Piața Chiliei.
Onaca le-a vorbit acestora despre modul în care, de la 1 iunie, "actualul sistem de taxe și impozite locale împovărătoare pentru contribuabilul constănțean va fi revizuit și refăcut în totalitate, în conformitate cu nevoile cetățeanului, și nu cu cele ale unui clan restrâns, care roiește în jurul primăriei și al primarului".
De asemenea, candidatul PD-L la Primăria Constanța a abordat problema taxelor pentru parcarea autoturismelor în apropierea imobilelor. Onaca a precizat că acestea sunt absurde și că, prin urmare, ele vor dispărea.
Alte subiecte abordate și care pentru constănțenii din această zonă reprezintă reale probleme au fost: activitățile interlope care se desfășoară nestingherit aici, distrugerea de către municipalitate a spațiilor verzi, precum și colmatarea canalizărilor care, la fiecare ploaie, afectează olfactiv aerul din apropiere.
Totodată, trebuie menționat faptul că senatorul Dorel Onaca le-a vorbit celor prezenți la eveniment și despre necesitatea de accesare a fondurilor europene în vederea construirii căminelor pentru îngrijirea persoanelor defavorizate, instituționalizarea copiilor străzii, precum și pentru îngrijirea și educarea acestora.
"Constanța poate redeveni a dumneavoastră, a tuturor, prin voința comună de a schimba răul cu binele, nepăsarea actualei administrații locale cu grija față de adevăratele nevoi ale cetățeanului", a conchis Dorel Onaca la finalul întâlnirii cu locuitorii din zona Piața Griviței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7454 secunde