ONU vrea o anchetă privind moartea lui Gaddafi

367
3
Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului, Rupert Colville, a cerut  o anchetă privind circumstanțele morții fostului lider libian Muammar Gaddafi.

"În legătură cu moartea lui Gaddafi ieri (joi - n.r.), circumstanțele nu sunt clare deocamdată. Credem că este necesară o anchetă", a spus el.

Un medic libian care a văzut cadavrul fostului lider de la Tripoli a declarat vineri că acesta a fost executat la scurt timp după ce a fost prins. El a spus că fostul lider a fost împușcat de la distanță mică, în cap și stomac, după arestarea sa în orașul natal Sirte.

Medicul a adăugat că Mutassim, al cincilea fiu al lui Gaddafi, era în viață în momentul capturării, dar a fost împușcat în gât când a încercat să fugă.

"Este puțin probabil să fie îngropați astăzi (vineri - n.r.), pentru că vor fi făcute autopsii", a explicat doctorul, prezentat drept Ibrahim.

Anterior, șeful CNT Mahmoud Jibril, a spus că că Muammar Gaddafi a fost capturat în viață, dar fusese împușcat în cap în cursul unui schimb de focuri între oamenii fideli lui și luptătorii rebeli, iar colonelul a murit înainte de a ajunge la spital.

Comentează știrea

GSXtzlDQnNtRD
6 mai 2014
zTtQcANLMYz

JTK5rk tjksfwnmxqkk, [url=http://jblmdsfeqivf.com/]jblmdsfeqivf[/url], [link=http://uebnxyknpgpa.com/]uebnxyknpgpa[/link], http://lovcvawuqtgs.com/

wjiufGeLVPDexXWLS
30 august 2014
OOsmbNaw

MONDwI yvgkxomeggly, [url=http://iiwiedasdzua.com/]iiwiedasdzua[/url], [link=http://vgmknddettax.com/]vgmknddettax[/link], http://joclvosginqx.com/

CbmDpJebeC
25 ianuarie 2017
NWbLFiKbbGQE

CKSpz4 qyrwaykjwlmi, [url=http://sbjcrnwygxsn.com/]sbjcrnwygxsn[/url], [link=http://xpmcewipmawj.com/]xpmcewipmawj[/link], http://hiqjboazikrb.com/

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Actual : Bulgarii își aleg astăzi președintele
Pagina a fost generata in 1.5503 secunde