Gaddafi a încercat să se salveze oferind aur și bani combatanților

520
1
Gaddafi a încercat să se salveze oferind aur și bani combatanților - gaddafiamuritlinsatsauinurmaunui-1319365549.jpg
Muammar Gaddafi a încercat să-i mituiască pe combatanți cu bani și aur, pentru a-i fi cruțată viața, povestește un martor la moartea fostului lider, relatează Sky News.
Hammad Mufti Ali, 28 de ani, a povestit cum fostul lider le-a oferit averi, dincolo de orice imaginație, celor care îl capturaseră. Detaliile apar în timp ce misterul încă învăluie ultimele momente ale vieții lui Gaddafi.
Ali, comandantul unei brigăzi din Sirte, a declarat pentru Corriere Della Sera: "A fost târât afară din canalul în care se ascundea și a început să fie împins". A spus că era gata să ofere orice în schimbul vieții - spunea că poate da bani și aur, dacă este cruțat. Pierdea mult sânge - avea 69 de ani și corpul lui nu mai rezista. Era rănit peste tot din cauza șrapnelului și a bătăilor", a povestit bărbatul.
"La un moment dat, cineva a urlat la el, i-a spus că, în loc să vorbească despre bani, un bun musulman ar trebui să se roage pentru sufletul lui, înainte să moară. Dar el tot spunea că era gata să ne dea mulți bani și aur".
Gaddafi ar fi strâns peste 200 de miliarde de dolari în bani gheață și aur. FMI crede că Libia avea cel puțin 140 de tone de aur ascunse.



Comentează știrea

petruta andrei
29 octombrie 2011
minciuni

Cate minciuni se pot spune! S-a trezit si nea Ion libian sa adauge o alta minciuna la muntii de minciuni care s-au spus despre Gaddafi! Nu peste mult timp, fraierii de libieni isi vor da seama cat de dezinformati si de manipulati au fost, dar nu vor mai putea face nimic! Gaddafi a fost cu adevarat un mare conducator si un patriot.Cu averea lui, putea sa traiasca bine mersi oriunde pe mapamond, dar el, ca un adevarat Barbat, si-a salvat sotia si fiicele, iar el cu fiii lui au luptat pana la moarte, cu demnitate si onoare. Ati inteles, romani, cine face jocul in lume?Bagati la cap si nu va mai lasati dezinformati, cum v-ati lasat in 89!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Actual : Gaddafi a fost ucis
Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Gaddafi a fost capturat!
Pagina a fost generata in 0.479 secunde