Parchetul Militar confirmă dispariția unor lăzi ce conțineau dispozitive militare

320

Articole recomandate

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București confirmă că, sâmbătă, în jurul orei 15,30, lucrători din cadrul Stației CFR Giurgiu Nord au descoperit că dintr-un tren au dispărut patru lăzi ce conțineau obiecte cu specific militar.

Patru lăzi care conțineau în total 64 de focoase pentru rachete au dispărut dintr-un tren ce transporta armament de la o fabrică din Brașov cu destinația Bulgaria, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Conform acestora, trenul era păzit de jandarmi, iar dispariția armamentului a fost sesizată sâmbătă de către polițiștii de la Transporturi.

Se pare că furtul ar fi avut loc în localitatea Stănești din județul Giurgiu.

Polițiștii giurgiuveni au instalat filtre și efectuează activități specifice după ce patru lăzi cu 16 focoase au dispărut dintr-un tren special de transport marfă care se deplasa către Bulgaria.

"Ancheta în desfășurare este a Parchetului Militar, Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu efectuează activități specifice pentru prinderea cu operativitate a făptașilor", a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, Mirela Gheța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6465 secunde