Parchetul solicită judecarea lui Berlusconi

230
Parchetul solicită judecarea lui Berlusconi - 4116c118b9433e52cf880b357b31a5aa.jpg
Parchetul din Milano a anunțat, ieri, că a cerut judecarea imediată a lui Silvio Berlusconi în cazul Ruby, pentru că a apelat la prostituție cu minore și abuz în funcție.
Într-un comunicat al Parchetului, distribuit presei, acesta precizează că a "transmis judecătorului care s-a ocupat de anchetele preliminare solicitarea de judecare imediată pe baza evidenței probelor".
Berlusconi face, din 21 decembrie, obiectul unei anchete în scandalul Ruby, pentru că a plătit prestațiile sexuale ale unei minore, marocana Karima El Mahroug, supranumită Ruby, și pentru că a comis un abuz în funcție cerând eliberarea ei din arest în mai.
Cererea de judecare imediată pe baza căreia va trebui să statueze un alt magistrat al tribunalului din Milano - judecătorul anchetelor preliminare - este o procedură accelerată care pleacă de la principiul că dovada este evidentă.
Procurorii au declarat, de ase-menea, că au trimis un memoriu în care resping posibilitatea ca aceste delicte să fi fost comise de Berlusconi în calitate de premier. Nu este vorba despre niciun delict ministerial, au declarat ei în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2132 secunde