O altă tragedie pe șoselele Constanței

Patru oameni au murit carbonizați într-un accident rutier

512
O adevărată tragedie s-a petrecut, vineri, în jurul orei 13,30, pe drumul dintre Tuzla și Costinești. Patru persoane au murit carbonizate, iar alta a ajuns în stare gravă la spital.

Totul s-a întâmplat după ce șoferul a pierdut controlul volanului, a retezat un pom de pe marginea drumului, după care mașina în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat și a luat foc. O variantă ar fi că unul dintre pneurile autoturismului Opel
Zafira, cu numere de înmatriculare bulgărești, ar fi explodat, iar mașina nu a mai putut fi controlată.
Impactul deosebit de violent cu un copac de pe marginea drumului a deschis porțile iadului. Patru din cele cinci persoane aflate în autoturism nu au reușit să iasă la timp din mașina care a fost cuprinsă de flăcări. Se presupune că cel puțin două dintre ele purtau centurile de siguranță, ce le-ar fi ținut captive în mașină.
Flăcările au cuprins rapid întregul autoturism, iar persoanele care au oprit la locul tragediei, respectiv alți șoferi din trafic, au încercat să stingă incendiul cu extinctoarele, dar nu au reușit, pentru că flăcările deveneau periculoase și pentru salvatori.
La fața locului a fost chemat un echipaj de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța, care a stins incendiul izbucnit.
Persoana care a scăpat cu viață, respectiv Aurel Ion Nistor, de 25 de ani, din comuna 23 August, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța. Purtătorul de cuvânt al instituției medicale, dr. Florian Stoian, ne-a declarat că victima a fost adusă cu răni în zona feței și cu fractură la mâna dreaptă, fiind, totuși, în afara oricărui pericol.
După stingerea incendiului, pompierii militari de la descarcerare au tăiat autoturismul și au trecut la scoaterea trupurilor carbonizate.
Aseară, polițiștii constănțeni efectuau cercetări în vederea identificării celor patru victime.
Acest accident vine să completeze seria evenimentelor rutiere deosebit de grave de la Constanța. Amintim că, în urmă cu mai bine de un an, patru tineri au murit carbonizați într-un autoturism, în stațiunea Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7672 secunde