Peter Szijjarto: „Un armistiţiu şi negocieri de pace, singura soluţie pentru războiul din Ucraina”

299
Peter Szijjarto: „Un armistiţiu şi negocieri de pace, singura soluţie pentru războiul din Ucraina” - 1-1720599511.jpg

Articole de la același autor

Un armistiţiu şi negocieri de pace sunt singura soluţie pentru războiul din Ucraina, a afirmat ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto, notând că situaţia din războiul Ucraina-Rusia devine din ce în ce mai gravă, cu evenimente sfâşietoare în care sunt implicaţi copii, şi este de aşteptat să se deterioreze în continuare, a consemnat agenţia MTI.

„Sunt tot mai multe arme şi propaganda pentru război devine mai puternică, cu un grav pericol de escaladare. Noi avertizăm de câteva săptămâni în legătură cu acest lucru”, a spus Szijjarto.

„Există o singură soluţie, o singură cale de a pune capăt distrugerii şi masacrului, de a salva vieţile oamenilor şi de a preveni evoluţii şi mai grave: un armistiţiu şi negocieri de pace”, a conchis ministrul de externe ungar, explicând că din acest motiv conducerea ungară a lansat o misiune de pace ce include o vizită la Washington DC.

„Vom reprezenta această poziţie la summitul NATO: nu există soluţie pe câmpul de luptă. E imposibil de înţeles de ce nu se poate accepta acest fapt”, a insistat Szijjarto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5241 secunde