Picturile ei, cenzurate în liceu. Iată explicația conducerii școlii

235
1
Picturile ei, cenzurate în liceu. Iată explicația conducerii școlii - martha465x390-1435939977.jpg

Articole recomandate

Conducerea Liceului Tapton din Sheffield, Anglia, i-a comunicat Marthei Armitage, de 18 ani, că picturile sale nu vor fi expuse alături de cele ale colegilor săi, deoarece sala de expoziție este folosită ca sală de rugăciune pentru musulmani în timpul Ramadanului, și i-ar ofensa pe aceștia.


Este vorba de patru picturi, având ca subiecte prunci la sânul mamei, pe care Martha le-a făcut inspirată de sora ei, Kim Houton, care tocmai a născut, scrie Daily Mail.


Eleva a acuzat conducerea școlii de cenzură, însă aceasta s-a apărat susținând că este vorba "despre toleranță și respect" față de elevii musulmani, scrie evz.ro.


foto: evz.ro






Comentează știrea

rodica
4 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Tabără de creație, la Balcic
Pagina a fost generata in 0.4893 secunde