Panică la bordul unui avion, aflat în plin zbor

Pilot îngrozit din cauza unui șarpe!

900
Pilot îngrozit din cauza unui șarpe! - avion-1333653648.jpg
Pilotul unui avion de transport australian s-a confruntat cu cea mai mare panică din viața sa, în momentul în care a văzut un șarpe apărându-i pe tabloul de bord în timp ce era în plin zbor, dar a reușit să aterizeze după ce a lansat un apel de ajutor, a anunțat, ieri, compania aeriană.

Braden Blennerhassett efectua o cursă pentru Air Frontier între Darwin și orășelul izolat Peppimenarti, în Teritoriul de Nord, când a văzut reptila.

"Tensiunea și pulsul mi s-au accelerat un pic. A fost o experiență interesantă", a comentat sobru pilotul pentru televiziunea australiană. "În timp ce avionul ateriza, am simțit șarpele pe picior. Mi-a fost teamă", a povestit el. În Australia, trăiesc unii dintre cei mai veninoși șerpi din lume, iar directorul companiei Air Frontier, Geoffrey Hunt, l-a felicitat pe pilot pentru că și-a păstrat sângele rece.

"A spus: «Este un șarpe la bord»", le-a declarat directorul jurnaliștilor, adăugând că pilotul a avut dificultăți în comunicarea cu turnul de control din Darwin, unde a aterizat. "Șarpele avea capul chiar lângă butonul pe care trebuia să apese pentru a vorbi cu controlorii de trafic aerian", a precizat el.

Un expert în șerpi aștepta avionul pe aeroport, "dar nu a putut găsi reptila", a declarat Geoffrey Hunt.

Compania va folosi un șoarece viu ca momeală, iar avionul nu va mai decola până când nu va fi găsit șarpele. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Avion prăbușit în SUA
Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Navele de luptă ale României, bune de casat
Pagina a fost generata in 0.2707 secunde