Gheorghe Bosînceanu, președintele consiliului director al Farului:

Concurs "Poate că plânsul îi va ajuta pe jucătorii noștri să se mobilizeze mai bine pentru retur"

447

Articole de la același autor

Unul dintre titularii "rechinilor", care a dorit să-și păstreze anonimatul, s-a plâns, ieri, potrivit Mediafax, că FC Farul are restanțe financiare către fotbaliști (prime de joc și alte drepturi bănești).

"În locul lor, și eu m-aș plânge. Dacă aș fi jucător, altceva nu aș face. Dar n-am cui să mă lamentez. Eu mă ocup să pun banii pentru toată activitatea din clubul Farul, inclusiv pentru cele două cantonamente externe pe care fotbaliștii noștri le-au efectuat în această iarnă, în Cipru și Turcia. Dar, cine știe, poate că și plânsul îi va ajuta pe băieții noștri să se mobilizeze mai bine pentru retur și să facă treabă mai multă, pentru că locul din clasament nu este unul de invidiat", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Bosînceanu, președintele consiliului director al FC Farul.

Regulamentul stipulează că primele se plătesc când echipa e pe loc neretrogradabil
Cele vehiculate în presă sunt infirmate de antrenorul principal Ion Marin, care a subliniat, pentru "Cuget Liber", că, potrivit regulamentului de ordine interioară, negociat cu jucătorii și acceptat de ei, primele se achită doar când echipa e pe loc neretrogradabil, postură în care Farul nu se află.
Totuși, chiar și așa, conducerea Farului analizează situația, iar sâmbătă va lua o hotărâre în privința primelor.
Cât privește ratele contractuale, clubul nu a depășit termenul de achitare.

Clauză acceptată de jucători
"Regulamentul de premiere cu care am început campionatul a fost înlocuit, pe parcurs, cu un altul, prin care jucătorii erau stimulați în mod deosebit să obțină puncte. Totodată, au fost șterse cu buretele și amenzile, atunci când lipsa de rezultate și evoluția proastă impuneau luarea unor asemenea măsuri. În noul regulament, acceptat și agreat de jucători, subliniez acest aspect, există o clauză prin care primele de joc se acordă doar atunci când echipa ocupă un loc neretrogradabil. Lucrurile sunt foarte clare. Totuși, deși Farul se află pe locul 16, nepremiabil, există promisiunea domnului Bosînceanu că se va analiza cu multă atenție situația. Sâmbătă, într-o ședință de consiliu director, se va hotărî probabil dacă se vor acorda, iar dacă da, în ce cuantum, sau dacă nu se vor acorda primele. În privința contractelor, de obicei ratele se plătesc în primele 15 zile ale lunii următoare", ne-a declarat Ion Marin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7612 secunde