Pompier mort în lupta cu incendiile de vegetaţie!

1243
Pompier mort în lupta cu incendiile de vegetaţie! - 1072711041689256890431gettyimage-1689836380.jpeg

Articole de la același autor

Un al doilea pompier a murit în Canada după ce a fost rănit în timpul unei intervenţii în incendiile de vegetaţie care afectează ţara, la două zile după ce s-a înregistrat o primă victimă, au declarat autorităţile, relatează AFP, preluată de Agerpres.


"Cu profundă tristeţe anunţăm moartea tragica a unui pompier, decedat în urma unei răni suferite în lupta împotriva unui incendiu în districtul Fort Liard sâmbătă după-amiază", a declarat Jessica Davey-Quantick din cadrul echipelor de salvare din Teritoriile de Nord-Vest.

Acest deces s-a produs în sudul acestei regiuni, în apropierea provinciei Columbia Britanică, unde o tânără de 19 ani, pompier, şi-a pierdut viaţa joi în cursul unei intervenţii.

Teritoriile de Nord-Vest se confruntă în acest an cu o secetă foarte gravă şi mai multe recorduri de temperatură au fost doborâte în unele locuri, în ultimele zile.

În prezent, 89 de incendii sunt în această regiune, dintre care 12 sunt scăpate de sub control. Peste 809.000 de hectare au fost arse în această zonă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9311 secunde