DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI ROMÂNESC! A murit, pe litoral, un fost jucător și președinte de club!

5009
DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI ROMÂNESC! A murit, pe litoral, un fost jucător și președinte de club! - doliulumanare1683007484-1688033225.jpg

Articole de la același autor

Lumea baschetului este în doliu, după moartea fostului jucător și președinte de club la CSU Brașov, Gabriel Calancea (56 de ani), anunţă Federaţia Română de Baschet.


Acesta a decedat pe litoral, în urma unui tragic accident. El se afla pe litoral pentru a urmări Competiția Națională de MiniBaschet U12.




FOTO:  www.frbaschet.ro

”Vestea decesului fostului baschetbalist Gabriel Calancea, la doar 56 de ani, a fost un şoc atat pentru apropiaţi, cât şi pentru familia baschetului românesc. Preşedintele clubului CSU Brasov şi-a trait ultimele clipe acolo unde se şi născuse: la malul mării. Din păcate, un accident stupid a curmat viaţa celui care venise cu familia lui pentru a se bucura de spectacolul baschetbalistic oferit de micuţii participanţi la Competiţia Naţională de MiniBaschet U12.

Frate al selecţionerului echipei naţionale feminine Dan Calancea, Gabriel şi-a dedicat viaţa baschetului, din copilărie şi până la finalul vietii. Slefuit de antrenorul Martisor Hondrila, a fost convocat la loturile nationale de juniori, reprezentând cu demnitate România. În 1985, împreună cu fratele lui, s-au mutat la Brasov, urmand cursurile Facultatii de Electrotehnica. În orasul de sub Tâmpa, au devenit printre cei mai importanti jucători ai prim-divizionarei CSU, echipa la care au jucat până la finalul carierei.

După retragerea din activitatea de jucător, Gabriel Calancea a rămas aproape de baschet, devenind preşedintele CSU Brasov. Anul acesta implinea 38 de ani de activitate neîntreruptă (ca jucator, şi apoi conducător) în cadrul clubului alb-albastru.

Federaţia Română de Baschet adresează sincere condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor apropiati!

Dumnezeu să îl odihnească în Pace!”, este mesajul publicat pe pagina oficială www.frbaschet.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4825 secunde