UPDATE: Șoferul care a produs accidentul soldat cu doi morți era urmărit de poliție pentru altă faptă

444
UPDATE: Șoferul care a produs accidentul soldat cu doi morți era urmărit de poliție pentru altă faptă - barbattransferatcuelicopterulsmu-1687089990.jpg
Şoferul care a produs accidentul mortal din comuna Poienarii Burchii era urmărit de Poliţia din Dâmboviţa, el fiind cercetat pentru violarea unei minore, au precizat, duminică, surse judiciare.

Potrivit acestora, la momentul producerii evenimentului rutier, bărbatul de 43 de ani era urmărit de poliţişti.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma impactului extrem de puternic, ambii şoferi au decedat, iar un pasager de 19 ani a fost preluat de elicopterul SMURD, a precizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au declarat că bărbatul de 43 de ani era căutat de poliţiştii din Dâmboviţa, în condiţiile în care era cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani.

Anterior accidentului, bărbatul ar fi transmis familei sale mesaje în care şi-ar fi anunţat intenţia de a se sinucide, arată sursele menţionate.


xxx

Un accident grav s-a produs duminică după-amiaza în județul Prahova. Doi oameni au murit, șoferii celor două mașini care s-au izbit puternic, iar o a treia victimă este în stare gravă. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD. Traficul în zonă este blocat.

Șofer în vârstă de 43 de ani care mergea dinspre comuna Poenarii Burchii către Șirna ar fi pierdut controlul volanului și ar fi pătruns pe contrasens, acolo unde ar fi izbit frontal o altă mașină, condusă de un tânăr de 21 de ani. Ambii șoferi și-au pierdut viața. 

De asemenea, un pasager în vârstă de 19 ani a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală cu elicopterul SMURD. La fața locului încă se fac cercetări pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul și cine este vinovat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6842 secunde