Transfer de marcă făcut de CSM Constanţa. Baschetbalista Annemarie Godri-Părău vine la malul mării

350
Transfer de marcă făcut de CSM Constanţa. Baschetbalista Annemarie Godri-Părău vine la malul mării - fond-baschetbalista-csm-1687349031.jpg

Articole de la același autor

Una dintre cele mai longevive și emblematice jucătoare ale României va juca în premieră pentru CSM Constanța. Annemarie Gödri-Părău semnează cu CSM Constanța și va fi jucătoarea echipei de pe litoral începând din acest sezon.

Din 1999, de când a debutat la nivel de junioare în naționala României, Annemarie Gödri-Părău și-a construit o carieră sportivă extraordinară fiind componentă de bază a României timp de aproape două decenii.

Născută la Timișoara, pe 8 martie 1984, Annemarie Gödri-Părău este pe jumătate nigeriancă, după tată.

A debutat la BC ICIM Arad, la începutul anilor 2000, iar după o scurtă perioadă la Sportul Studențesc, s-a transferat în Belgia, la Dexia Namur, formație pentru care a jucat în Euroligă, cea mai importantă competiție de club de pe „Bătrânul continent”.

A mai evoluat pentru Saint Jacques Sport Reims (Franța), Elizur Ramla (Israel), în 2009 întorcându-se în țară, la CSM Târgoviște.

În 2010 a ajuns pentru prima oară la Sepsi, iar după trei ani la CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia (2011-2014) s-a întors la Sfântu Gheorghe.

Are mai multe participări la Campionatul European în naționalele de juniori ale României, dar și trei astfel de prezențe alături de prima reprezentativă (2005 în Turcia, 2007 în Italia și 2015 în România), la nivel de club participând în Euroligă și EuroCup.

Annemarie Gödri-Părău are în palmaresul său peste zece titluri de campioană, cele mai multe obținute în România, șapte Cupe ale României, totodată fiind campioană în campionatul din Belgia.

Transferul acesteia este unul extrem de important pentru CSM Constanţa, mai ales că în ultimul sezon echipa de pe litoral a devenit vicecampioana României la baschet feminin.

În acest sezon pretenţiile vor creşte şi chiar dacă echipa campioană a României, Sepsi Sfîntu Gheorghe este una extrem de puternică, formaţia de pe litoral speră ca în acest sezon să dea toate aşteptările peste cap.

O jucătoare precum Annemarie Părău este întrotdeauna binevenită la un club care îşi doreşte să câştige Liga Naţională de Baschet Feminin.

Totodată, venirea acesteia va ridica foarte mult nivelul de spectatori care vor veni la meciuri în Sala Sporturilor din Constanţa.

Iubitorii baschetului vor avea ocazia să vadă la treabă o adevărată vedetă a acesui sport.

Mai mult decât atât, zona de marketing va creşte şi ea pentru că, cel mai probabil, se vor vinde foarte multe maiouri de joc cu numele şi numărul său.

Annemarie Părău este aşteptată să facă spectacol în Sala Sporturilor, dar şi în meciurile din deplasare.

Experienţa sa le-ar putea ajuta pe fetele de la CSM Constanţa să se ridice la un nivel extraordinar în urma căruia titlul mult dorit să vină la Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7627 secunde