CSM Constanţa a cucerit Cupa României la Baschet 3X3 feminin

26964
CSM Constanţa a cucerit Cupa României la Baschet 3X3 feminin - baschet-constantaa-1684327425.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanța a cucerit Cupa României la Baschet 3x3 indoor, a obținut și medalia de bronz și a dat MVP-ul competiției, Alina Podar, cu două jucătoare în echipa ideală a turneului, Ecaterina Armanu și Teodora Manea.

Desfășurată la Arena de Baschet din București, competiția a fost una în care CSM Constanța a aliniat două echipe la start: o echipă formată din Alina Podar, Teodora Manea, Ecaterina Armanu și Anisia Croitoru și cealaltă formată din Dora Ardelean, Bianca Fota, Denisa Fota și în premieră pentru echipa de la malul mării, Mihaela Panait.

CSM Constanța 1 a avut un parcurs fără înfrângere în cele șase meciuri. CSM Constanța s-a impus în faza grupelor cu Universitatea Cluj (22-12), UV Timișoara (22-0), Știința București (22-5) iar în fazele eliminatorii a dispus de Sportul Studențesc (18-11) în sferturi, a trecut de CS Vâlcea 1924 (16-14) în semifinale iar în ultimul act al Cupei României 3x3 s-a impus cu Rapid București (22-10).

Totodată, două jucătoare ale Constanței au fost alese în echipa turneului, Ecaterina Armanu și Teodora Manea fiind alese în echipa ideală alături de Florina Stănici (Rapid București) şi Bianca Voica-Nagy (CS Vâlcea 1924).

Podiumul Cupei României 3x3 indoor a fost completat de a doua echipă a Constanței prezentă în competiție, Dora Ardelean, Bianca Fota, Denisa Fota, Mihaela Panait, care s-au oprit în semifinale după ce au cedat cu 19-14 în fața celor de la Rapid București.

Constanța continuă să domine competițiile de baschet 3x3, după ce în sezoanele precedente, a cucerit titluri importante în baschetul 3x3, atât la feminin cât și la masculin în cadrul Ligii Naționale de Baschet 3x3 și Cupa României 3x3.

Constanța are în palmares prima Cupă a României la Baschet 3x3 din istoria disciplinei în România, obținută în competiția masculină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4502 secunde