Ministrul Sorin Grindeanu ridică din umeri! ”Și ce să fac? Să mă duc eu ca ministru să pun fiola la fiecare mecanic?”

251
Ministrul Sorin Grindeanu ridică din umeri! ”Și ce să fac? Să mă duc eu ca ministru să pun fiola la fiecare mecanic?” - soringrindeanuscaled-1684327442.jpg

Articole de la același autor

S-au dat primele sancțiuni după accidentul feroviar din Giurgiu, unde două locomotive s-au ciocnit în noaptea de marți spre miercuri.


Operatorul privat pentru care lucra mecanicul de tren care consumase alcool nu mai are voie să transporte marfă până nu va aduce probe că respectă regulile de siguranță pe calea ferată.


Primele investigații arată că mecanicul băut a continuat să meargă un kilometru după stația în care trebuia să oprească. Din cauza accidentului, mai multe curse de tren au fost anulate, informează Digi24.


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a avut prima reacţie după accidentul feroviar din Giurgiu, unde s-au ciocnit cele două locomotive. Întrebat fiind de un reporter ce părere are despre accidental de la Giurgiu, ministrul Transporturilor a răspuns: “S-au ciocnit două locomotive ale unor operatori privați. A fost ridicată, suspendată, licența acelui operator privat. Înțeleg că acel mecanic era sub influența băuturilor alcoolice. Și ce să fac? Să mă duc eu ca ministru să pun fiola la fiecare mecanic?”, a explicat Grindeanu






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4286 secunde