Baschetbalistele de la CSM Constanţa debutează în Cupa Federaţiei

242
Baschetbalistele de la CSM Constanţa debutează în Cupa Federaţiei - 11-1682512872.jpg

Articole de la același autor

Baschetbalistele de la CSM Constanţa, vicecampioanele României, vor încheia sezonul cu o nouă provocare: participarea la inedita Cupă a Federaţiei.

Lupta pentru trofeul rezervat exclusiv sportivelor cu cetăţenie română începe în 27-29 aprilie, cu şapte echipe la start. Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui primul turneu al competiţiei, iar fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Norbert Kovasch şi Alina Şerban vor juca împotriva celor de la Dan Dacian CSU ASE București (joi, 27 aprilie, ora 18.30) şi CSM Alexandria (sâmbătă, 29 apr, ora 13.00), în faza I a competiţiei. După ce au adus medaliile de argint ale Ligii Naţionale la Constanţa, Alina Podar & comp revin în arenă pentru încă două meciuri în faţa propriului public.

XXX

La rândul lor, baschetbaliştii juniori U18 ai CSM Constanţa vor evolua pe parchetul Sălii Sporturilor, vineri, 28 aprilie, de la ora 12.30, când este programat meciul contra celor de la CS Phoenix Galaţi.

Formaţia antrenată de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai şi Mario Takacs-Sixt este lideră în Grupa a 2-a din prima fază a campionatului, cu nouă victorii în nouă partide. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4123 secunde