Echipa de baschet feminin a celor de la CSM Constanţa, mai aproape de finala Ligii Naţionale

196
Echipa de baschet feminin a celor de la CSM Constanţa, mai aproape de finala Ligii Naţionale - fond-baschet-fete-1680616729.jpg

Articole de la același autor

Baschetbalistele de la CSM Constanța au câştigat, scor 80-63, și au început cu dreptul seria cu FCC Baschet UAV Arad, din Semifinalele Play-Off-ului Ligii Naționale.

Un sfert doi fabulos, adjudecat cu 22-9, le-a permis fetelor antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch să conducă la pauză, 35-26, și să intre în ultimul sfert cu același avantaj, 59-50. Aproape dublat însă până la final, în aplauzele suporterilor noștri, care au creat o atmosferă superbă la Sala Sporturilor!

Keyona Hayes a făcut, din nou, un meci excelent, pe care l-a încheiat în double double, cu 20 de puncte, 10 recuperări și două pase decisive. Performanță reușită și de Rebecca Tobin, cu 12 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive.

Alina Podar a pus 25 de puncte pe tabelă pentru CSM Constanța, pentru care au mai evoluat: Dzombeta 10p (7 pase decisive), Cucu 4p, Croitoru 4p, Manea 3p, Bianca Fota 2p și Ardelean.

Urmează meciul 2 al semifinalei, joi, 6 aprilie, de la ora 18.30, la Arad.

A fost un meci fantastic făcut de fetele de la malul mării care sunt la doar un pas de finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Atmosfera din tribune a fost una incredibilă, aşa cum se întâmpă la fiecare meci jucat acasă de CSM Constanţa.

Oamenii vin cu plăcere la meciurile de baschet, mai ales atunci când ştiu că echipa lor favorită este una redutabilă pe teren propriu.

XXX

Nu doar fetele de la echipa mare au avut parte de bucurie. Juniorii U17 antrenați de Bogdan Ivanovici și Mario Takacs-Sixt au susținut un nou turneu în Sala Flămânda din Constanța. Cu sala plină, băieții au cedat la mare luptă prima întâlnire cu CSU ASE București, scor 67-76 și s-au impus în a doua zi cu CSȘ Bacău, scor 71-60.

În următoarele meciuri, CSM Constanța va întâlni CN Aurel Vlaicu 1 București, U-BT Cluj-Napoca și CSS Bașovia Brașov.

Totodată, o victorie în cele mai recente două etape disputate pentru juniorii U13 antrenați de Gabriela Ramona Pop și Alina Șerban.

La Sala Flămânda din Constanţa, juniorii s-au impus în primul meci cu Șoimii Albi București, scor 47-22 ca mai apoi să cedeze în cel de-al doilea meci, cu Petras Piatra Neamț, scor 34-41.

CSM Constanța U13 se află pe locul 3 în grupa 6, cu 2 victorii în 4 meciuri și 6 puncte.

Aceste victorii sunt rodul muncii acestor copii la antrenamente. Tehnicienii îi supraveghează atent şi le urmăresc fiecare procedeu pe care îl execută în timpul şedinţelor de pregătire, astfel că succesul nu are cum să nu vină. Victoriile grupelor de juniori arată faptul că baschetul constănţean are viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.636 secunde