Constănţeanul Andrei Borza, considerat cea mai bună investiție din fotbalul românesc

188
Constănţeanul Andrei Borza, considerat cea mai bună investiție din fotbalul românesc - borza-becali-1680616692.jpg

Articole de la același autor

Gigi Becali (64 de ani) a făcut o conferință de presă la proprietatea sa din vecinătatea Guvernului României, iar între subiectele abordate s-a aflat și cel legat de un posibil transfer al fundașului stânga de la Farul Constanța, Andrei Borza (17 ani).

Unul dintre jucătorii de mare perspectivă din fotbalul românesc, mulți îl văd pe Borza drept viitorul fundaș al naționalei României. Cu siguranță se află pe lista multor cluburi, numai că un transfer al său la finalul acestui sezon este puțin probabil.

De faptul că Hagi îl va mai ține pe Borza la echipă este convins și patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, care știe mai bine decât oricine altcineva cum negociază Hagi transferurile. De-a lungul anilor, Becali a cumpărat nu mai puțin de 10 jucători de la clubul nașului său de cununie, în schimbul cărora a plătit aproape 11 milioane de euro.

„Pe Borza nu cred că putem să-l luăm. Nu poți spune nimic de Borza. La ora asta el ar fi cea mai bună investiție din tot fotbalul românesc, nu doar ca jucător. Pentru că nu ți-l dă Gică. Ce, Gică e fraier? El e singurul care m-a păcălit pe mine. În rest, eu i-am păcălit pe toți”, a zis Becali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7574 secunde