Parcurs perfect pentru baschetbalistele junioare de la CSM Constanţa

136287
Parcurs perfect pentru baschetbalistele junioare de la CSM Constanţa - csm-baschet-1678717167.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanța U15 Feminin reușește un parcurs fără înfrângere cu trei victorii în trei meciuri, în penultima fază a Turneului Semifinal, la Timișoara.

Fetele au făcut un weekend perfect în deplasarea de la Timișoara, unde au susținut trei meciuri în cele două zile de turneu. În primul meci fetele au câștigat meciul cu Leii București, 55-37, ca mai apoi, în aceeași zi să se impună cu LT Nagy Mozes Tg Secuiesc, scor 69-25.

În ultima zi a turneului, CSM Constanța s-a impus în fața gazdelor de la CSS Bega Timișoara, 70-58, asigurându-și astfel primele locuri în Grupa a 2-a a Campionatului Național U15 Feminin.

CSM Constanța se află la acest moment clasată pe locul 2 în Grupa 2, cu 14 puncte, având un bilanț de 6 victorii în 8 meciuri disputate, în spatele neînvinsei Gladius Târgu Mureș.

Ultima fază a Turneului Semifinal va avea loc la Constanța și va aduce la malul mării echipe precum Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Gladius Tg Mureș, CSS Bega Timișoara sau Leii București.

Lotul cu care CSM Constanța a abordat acest parcurs din Campionatul Național a fost format din: Irem Batman, Amira Bou-Chedid, Natalia Buf, Anisia Cain, Ana-Maria Carp, Martha Cerchia, Maria Dediu, Dilara Emursa, Iulia Ercuță, Anastasia Igiroșanu, Ana Mărgărit, Ioana Stanca, Teodora Teja, Daria Tica, Ana Tiron, Melisa Tules și Natalia Vasiliev, din staff-ul echipei făcând parte Alina Șerban, Norbert Kovasch, Ramona Pop, Mario Takacs-Sixt și Andreea Dragoș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4014 secunde