Moment trist în sportul constănţean

De la 1 martie, Academia de baschet Phoenix îşi închide porţile

778
De la 1 martie, Academia de baschet Phoenix îşi închide porţile - 1-1677503254.jpg

Articole de la același autor

Închiderea oricărei activităţi, cu urmările sale inerente, generează întotdeauna tristeţe, iar atunci când cel care trage „obloanele” este un club sportiv prin curtea căruia au trecut mii de copii, sentimentul de regret este cu atât mai profund.

La Constanţa, primăvara începe cu un club sportiv mai puţin. Este vorba despre CS Phoenix, care, de la 1 martie, după 15 ani de muncă şi proiecte, îşi încetează activitatea.

„Cu părere de rău, anunţăm că activitatea Phoenix CSU «Simona Halep», Clubului Sportiv Phoenix şi Academiei de baschet Phoenix Constanţa se sistează începând cu data de 1 martie 2023.

Am tot amânat această decizie, una foarte greu de luat, având în vedere faptul că eu personal, staff-ul şi membrii fondatori am pus pasiune şi multă dragoste în toate proiectele implementate şi derulate din 2008 şi până în prezent.

Personal, îmi cer scuze sportivilor, părinţilor, sponsorilor, că nu mai doresc să continui acest proiect datorită unor probleme personale. Vă mulţumim din suflet că aţi făcut parte din această minunată familie, din proiect, club”, a transmis preşedintele Academiei de baschet Phoenix Constanţa, Cristian Gabriel Mănăstireanu.

După 15 ani dedicaţi baschetului constănţean, acesta a decis să o ia de la capăt, în celălalt colţ al ţării.

„Eu voi începe o nouă viaţă şi un nou proiect în vestul României, în calitate de preşedinte al Academiei de baschet din Arad”, a mai spus Cristian Mănăstireanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4648 secunde