X

Victorie la limită pentru baschetbaliştii de la CSM Constanţa. Rapid nu a rezistat în Sala Sporturilor

265
Victorie la limită pentru baschetbaliştii de la CSM Constanţa. Rapid nu a rezistat în Sala Sporturilor - 33836435689361800186977323367168-1680160598.jpg
Echipa masculină de baschet a celor de la CSM Constanţa a făcut un meci mare miercuri în Sala Sporturilor din Constanţa.
Baschetbaliştii de la malul mării au primit vizita celor de la Rapid Bucureşti.
Băieţii antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian s-au impus cu 79-78 (33-32), la capătul a patru sferturi echilibrate, și o inspirație de zile mari în ultimul minut de joc. Ivanauskas ne-a ținut în meci, iar Nate Johnson a egalat, cu 8 secunde înainte de final, 78-78, transformând apoi o aruncare liberă care avea să pecetluiască cea de-a 4-a victorie pentru CSM Constanța în Grupa 1-10 a Ligii Naționale. Fără Čižauskas și Rhodes, accidentați, CSM Constanța a obținut o victorie mare în fața Rapidului.
Au evoluat: Johnson 26p (6 recuperări, 6 pase decisive), Ivanauskas 17p (6 recuperări), Cebasek 16p (6 recuperări, 7 pase decisive), Lazăr 10p (4 recuperări), Corpodean 6p, Mockevicius 4p (7 recuperări), Mâinea, Oprean. 
În urma acestui rezultat CSM Constanţa rămâne pe ultimul loc în Grupa 1-10 a Ligii Naţionale, cu 4 victorii şi 12 înfrângeri. Constănţenii au acumulat 20 de puncte. De partea cealaltă Rapid este pe locul 3, cu 25 de puncte.
Ca de obicei atmosfera din Sala Sporturilor din Constanţa a fost una inconfundabilă.
Suporterii CSM-ului au cântat pe tot parcursul partidei şi au exultat la fiecare punct înscris de ai noştri.
Chiar dacă se află pe ultimul loc în grupa din care face parte, CSM Constanţa rămâne o echipă cu suflet mare. Elevii lui Alexandru Olteanu au luptat din primul şi până în ultimul minut şi nu i-au lăsat pe cei de la Rapid să îşi arate valoarea.
Spectacolul a fost unul garantat, aşa cum se întâmplă la fiecare meci jucat pe teren propriu de către CSM Constanţa.
Urmează partide puternice în continuare pentru constănţeni, care pot începe o cursă de revenire pentru a scăpa de ultimul loc şi de a se apropia de celelalte formaţii din fruntea clasamentului.
Prima dintre aceste partide importante se va juca sâmbătă, 1 aprilie, pe terenul campioanei României, U BT-Cluj Napoca, formaţie care s-a impus în faţa constănţenilor la malul mării în ultima partidă disputată între cele două echipe.

XXX

La finalul meciului cu Rapid, constănţenii au invitat pe teren o trupă de copii care suferă de sindromul Down şi care joacă baschet pentru că aceasta este pasiunea lor. Ei Sunt antrenați la ACS Atena Constanța de către Antoanela Oltean iar pentru baschetbaliştii de la CSM Constanţa sunt o inspirație prin ambiția și energia lor. Pentru că ei sunt tot timpul învingători, victoria cu Rapid București a fost și pentru ei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4881 secunde